Paul Popi, chitaristul de la Rosu si Negru a facut infarct

0

Paul Popi, chitarist si inginer de sunet in legendara trupa Rosu si Negru, s-a stins din viata ieri.

A murit Paul Popi, unul din membrii legendarei formatii Rosu si Negru. Chitarist si inginer de sunet, artistul care a facut parte din trupa in cea mai buna perioada a sa, sfarsitul anilor ’80, a trecut in nefiinta in urma unui infarct suferit ieri.

„Paul Popi, prieten, canta si la chitara, tehnician la Rosu si Negru…am locuit in aceasi camera, in turnee, 8 ani de zile. Ultima oara ne-am vazut acum o luna si ceva. Era slabit, dar cu acelasi simt al umorului. A avut o viata nebuna, plina de evenimente…la fel a fost si moartea lui. Imi pare nespus de rau, abia acum imi dau seama ca am pierdut un prieten adevarat si o prietenie sincera. Dar acolo unde pleci tu, e si colegul tau Liviu Tudan…si multi altii pe care stiu ca i-ai cunoscut.
Adio prieten drag !!!”, a scris Adrian Ordean

In anii comunismului, Paul Popi a fost in zeci de turnee alaturi de mari artisti ai scenei muzicale romanesti precum regretatul Ioan Gyuri Pascu ori Gheorghe Gheorghiu.

”Dumnezeu sa-l ierte! Imi pare teribil de rau, am fost o gasca nebuna, am colindat intreaga tara cu echipa poetului Lucian Avramescu. Paul era sufletul petrecerilor de dupa concerte”, isi aduce aminte Gheorghe Ghiorghiu.

Inmormantarea regretatului artist va avea loc marti la cimitirul Baneasa. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!