Horoscop saptamanal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele saptamanii. Ce se intampla cu restul zodiilor

0

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 este marcat de 4 evenimente importante care favorizează schimbările şi deciziile cu impact pe termen lung.

Berbecii îşi extind cercul profesional, iar ambiţia îi ajută să se facă remarcaţi şi să atragă norocul de partea lor . În plan personal, se bucură de armonie în familie.

Taurii sunt vedetele săptămânii: în zodia va fi Luna Nouă şi tot în zodia lor va ajunge Uranus. Taurii iau decizii curajoase, ”ies din zona de confort” personală şi îşi schimbă viaţa.

Gemenii au protectori secreţi sau primesc informaţii importante, dar trebuie să-şi facă timp şi pentru odihnă. Financiar, nu se pot plânge, chiar dacă banii câştigaţi ”se topesc” rapid.

Racii investesc mai mult în propria persoană, atrag iubirea în viaţa lor sau se bucură de armonie în viaţa personală. În plan profesional, încep să fie corect apreciaţi şi recompensaţi.

Leii se pot aştepta la noi oferte, noi succese în competiţii sau afaceri, dar şi la situaţii speciale, care îi pot determina să îşi schimbe total cariera sau domeniul de activitate.

Citeste horoscopul complet aici.

VIA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!