Horoscop Mariana Cojocaru pentru MAI 2018: ce zodii sunt norocoase si ce zodii sunt ghinioniste. Luna plina aduce evenimente picante

0

Luna mai debutează cu o Lună plină, deci startul este unul foarte bun. Se spune că „Luna plină, sufletului îi dă lumină” şi pentru că Soarele este în Taur, ne gândim la sufletul pereche, încercăm să-l atragem, avem parte de evenimente care mai de care mai interesant, mai picante.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 BERBEC: Nativii aceste zodii au parte de o perioadă foarte bună pentru că acolo este „dar de stele”. Aspectele cu Lună plină şi cu Soare sunt pe ce-a de-a opta casă a Zodiacului, acolo unde se spune că dăruim şi primim. Dăruim şi material, dar dăruim chestiuni care ţin de suflet, de armonie, de pace.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 TAUR: Darul de stele merge şi pe Taur. E o perioadă în care aspectele care ţin de Lună plină din Scorpion, în opoziţie cu Soarele din Taur aduc relaţii perfecte, sentimentale, relaţionale.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 GEMENI: Sunt într-o perioadă foarte interesantă, pentru că se ocupă de sănătate, se retrag departe de lumea dezlănţuită.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 RAC: Sunt foarte apropiaţii de prieteni. Relaţiile care ţin de copii şi de prieteni – casa a 11-a cu casa a 5-a sentimentală le dau acestora un start pozitiv din toate punctele de vedere pentru întreaga lună mai.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 LEU: Nativii acestei zodii fac casa lună, pentru că e Lună plină. Trebuie să deretice prin casă. Aspectele care sunt de cuadratură pe axa de destin, şi la Scorpion şi la Taur, îi duce într-o zonă în care lumina lunii pline este un soi de lumină magică. Vise premonitorii, chestiuni pline de mister se derulează în viaţa lor.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 FECIOARĂ: Au parte de o perioadă în care sunt privilegiate comunicarea şi regăsirile cu prietenii. Acestea îi vor oferi energie pozitivă.

HOROSCOP LUNA MAI 2018BALANŢA: Este într-o zonă în care trebuie să se reconecteze la natură, pentru că are nevoie de reechilibrare, de odihnă, de energia care vine în mod deosebit de la Soare.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 SCORPION: Funcţionează perfect cu iubirile lor spirituale, pentru că există relaţii deosebite pe axa de destin: Vărsător – Scorpion şi Taur cu Leu, zodiile fixe. În rest, se ocupă de aventură, de călătorie, exact ce-şi doresc.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 SĂGETĂTOR: Unii dintre nativii acestei zodii ar putea avea probleme reale, pot să piardă bani.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 CAPRICORN: Din cauza Lunii Negre cu Saturn, nativii aceste zodii au înscrisă o chestiune care ţine de adulter.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 VĂRSĂTOR: Sunt într-o perioadă bună din toate punctele de vedere, care funcţionează şi pe carieră, dar şi pe viaţa sentimentală. Au relaţii perfecte cu Scorpionii, cu Leii şi cu Taurii.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 PEŞTI: Iubesc acolo unde se găsesc. Unde le vine lor să iubească, acolo se duc, acolo se distrează.

Sursa: Antena 3

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!