Drama lui Adrian Berinde. Artistul are cancer cu metastaze osoase. Are nevoie de ajutor urgent!

0

Cantaretul, compozitorul si textierul Adrian Berinde sufera de cancer cu metastaze si se afla de 6 luni imobilizat la pat. Sanse de supravietuire exista insa, drama lui Adrian Berinde este aceea ca nu dispune de 50.000 de euro, suma necesara operatiei si tratamentului sau.

“Daca m-ai vedea cum stau si nu respir,

Uscat si imobil, captiv in inutil,

Umbra mea ar fi cadoul de o zi

La ghemul fara fir tesut din inutil.

Dar deodata am fumat un nor

Si de-atuncea ma prefac ca zbor

Si de vrei sa cad spre cerul prea inalt

Spre alte lumi sa strig ca-n vara mea e frig,

Tot la fel voi fi si nu te mai gandi

Ca-s ganduri trei la kil’ uitate-n inutil”, asa suna versurile celei mai iubite melodii compuse si cantata de Adrian Berinde, “Captiv in inutil”.

Din pacate, de aproape un an, artistul Adrian Berinde nu si-a mai incantat publicul cu melodiile sale sensibile si de suflet. De 6 luni, aproape ca in versurile melodiei sale “Captiv in inutil”, cantaretul a fost prins in ghearele unei boli cumplite l-a imobilizat la pat – cancerul.

Adrian Berinde a fost diagnosticat cu o forma de cancer care in ciuda tratamentelor s-a metastazat pe oase, fapt care ii produce artistului dureri greu de indurat fara ajutorul morfinei.

Vestea buna a aparut de curand, din partea unei clinici din Germania. Specialistii oncologi l-au instiintat ca exista sanse de a fi salvat daca accepta sa fie supus unei operatii si apoi unui tratament cu substanta nucleara.

Internarea ar urma sa aiba loc pe 13 mai, peste 13 zile, cand artistul este asteptat la clinica din Germania. Dar, bineinteles, pentru toate acestea exista un pret: 50.000 de euro. Aceasta suma ar urma sa acopere spitalizarea, operatia, analizele pre si post operatorii si tratamentul cu substanta nucleara care ar nimicii cancerul din corpul sau.

De aproape un an, de cand a fost diagnosticat, Adrian Berinde si-a dus singur crucea si putini au fost cei care au stiut despre afectiunea sa severa. Speranta artistului a renascut de curand, imediat dupa aflarea vestii ca poate sa fie vindecat, fapt care i-a dat puterea sa ceara ajutor in acest moment greu al vietii sale.

“Dragii mei,

In ultima vreme starea mea de sanatate s-a inrautatit. De mai bine de un an ma bat cu un cancer care a metastazat pe oase. Durerile sunt cumplite, traiesc cu morfina. Am ezitat mult sa public aceste randuri, dar nu mai am solutii. Sunt imobilizat in pat din decembrie. Acum a aparut o sansa de tratament cu substanta nucleara intr-o clinica din Germania. As putea sa ma internez acolo pe data de 13 Mai, dar acest tip de operatiune costa, iar eu nu dispun de sumele necesare.

Va scriu aceste randuri in speranta ca voi gasi intelegere si ajutor din partea voastra.

Numerele de cont unde puteti dona cat doriti sunt:

Pay Pall adrian.berinde@gmail.com

Cont Lei: RO56BTRLRONCRT0V10821201 – Banca Transilvania

Cont Euro: RO14BTRLEURCRT0V10821202 – Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22)

Titular: Berinde Adrian”, anunta artistul in anuntul facut prietenilor sai.

Strigatul sau de ajutor s-a raspandit cu repeziciune in intreaga lume artistica, iar colegii de scena, de teatru, dar si simpli sai admiratori au inceput sa faca donatii in conturile sale. Pana in prezent, cu 13 zile inainte de data internarii, in cont s-au strans aproximativ 7.000 de euro, restul banilor urmand sa fie stransi, prin bunavointa noastra a tuturor, pana la data de 13 mai.

 

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!