Horoscop saptamanal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018. Urmeaza o perioada de foc

0

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Se anunţă o săptămână plină de provocări pentru unele zodiile. Iată ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal.

BERBEC. Săptămâna viitoare poţi deveni mai idealist şi mai puţin cu picioarele pe pământ, mai ales atunci când vine vorba despre carieră, chestiuni financiare şi siguranţă. Pe măsură ce Saturn şi Pluto se plimbă în partea superioară a hărţii tale, te poţi concentra mai profund asupra unui scop sau a unui plan pe care vrei să-l pui în aplicare. Dar sextilul dintre Venus şi Pluto sugerează că ai putea fi prea ataşat de această idee şi uiţi de altele.

TAUR. Săptămâna începe cu o notă de indulgenţă care poate fi perfectă pentru o întâlnire romantică sau o masă cu prietenii. Indiferent ce faci, ar trebui să fie ceva foarte plăcut. Vei străluci, pe măsură ce soarele va dansa în semnul tău, sporindu-ţi vitalitatea şi încurajându-te să pui în mişcare planuri semnificative. Fiindcă Saturn şi Pluto retrograde te vor pune în încurcătură, te vor aduce într-o situaţie sau relaţie care s-ar putea să nu fie chiar ceea ce îţi doreşti.

GEMENI. Luni te-ai putea vedea răsplătit cu un loc de muncă bine plătit sau poate lăudat şi recunoscut pentru munca şi dedicarea ta. Poate fi, de asemenea, o săptămână promiţătoare pentru colaborarea pe un proiect sau idee de afaceri pe termen lung. Evoluţia poate fi lentă, dar în cele din urmă succesul va fi al tău. La mijlocul săptămânii, o invitaţie neaşteptată ţi-ar putea oferi o seară distractivă.

RAC. Prieteniile şi viaţa socială pot face începutul săptămânii foarte plăcut. Cu toate acestea, ai putea ca marţi, 1 mai, să resimţi ziua mai intensă şi datorită legăturii dintre Venus şi Pluto când te vei pomeni că eşti din ce în ce mai ataşat de cineva sau de ceva.

Citeste horoscopul complet pe revista teo.

VIA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!