Horoscop saptamana 27 aprilie – 3 mai. Urmeaza o perioada mai dificila pentru 3 zodii

0

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 aprilie – 3 mai 2018. Urmeaza o perioada mai dificila pentru trei zodii.

Berbec

Financiar, puteţi merge la extremă, rupând un acord, finalizând un credit. Se vor reflecta, de asemenea, investiţiile, resursele comune şi bogăţia pe termen lung. Ar fi bine să vă examinaţi planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obţine acord sau puteţi găsi modalităţi de a vă creşte suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

Taur

S-ar putea să decideţi să mergeţi mai departe cu o alianţă romantică sau veţi avea o direcţie cu totul nouă. Aceste zile pot fi unele de control perfect pentru cele mai strânse legături, dar pot ridica şi semne de întrebare, dacă primiţi pe cât oferiţi sau dacă vă simţiţi bine în cuplu. Sub aceste efecte astrale, puteţi aduce ajustările necesare şi puteţi reveni la sincronizare.

Gemeni

Atât sănătatea, cât şi modul în care vă achitaţi de sarcinile cotidiene vor ocupa primul plan al preocupărilor voastre. Animalele de companie şi activităţile dedicate lor sunt de asemenea ţinte pentru voi. Colegii de serviciu vă vor fi o companie plăcută şi, alături de ei, puteţi forma o echipă bună cu care să lucraţi la un proiect stabilit pe termen mediu.

Citeste continuarea aici.

Photo: Crosswalk.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!