Zodia care isi lasa partenerul sa isi urmeze inima

0

Nu o sa iti vina sa crezi ce cauta acest semn zodiacal la un partener de viata. Probabil te gandesti ca stii deja ce vrei de la un baiat, dar probabil ai omis ceva sau nu ai luat in considerare toate aspectele.

Semnele de aer sunt cu adevarat creaturi sociale care se bucura de viata. Nu ai putea niciodata sa te vezi cu un baiat timid, asta pur si simplu nu ar functiona. Baiatul tau ideal este distractiv si social. Este intotdeauna pregatit pentru o intalnire cu prietenii si nu spune niciodata nu unui eveniment. Vrei pe cineva care este atat de social, sau chiar mai social ca tine, si ca de multe ori el sa fie cel care trebuie sa te convinga sa iesiti undeva.

Varsatorul este o zodie foarte interesanta. Daca esti nascut sub influenta acestui semn, inseamna ca ai cateva personalitati diferite. Poti fi foarte atenta si intensa, dar poti fi de asemenea si o fata petrecareata.

Este important sa faci ceea ce iti doresti in viata (si sa obtii ceea ce iti doresti, de asemenea). Nu esti la fel de agresiva ca un Leu sau la fel de schimbatoare ca un Berbec, dar poti avea alte calitati din cand in cand. Vrei sa intalnesti un tip care isi urmeaza inima si face ceea ce vrea si ceea ce stie el ca il va face fericit. Te-ar inspira si te-ar motiva sa iti traiesti viata la maxim si ati fi o pereche perfecta, din moment ce ati ajunge sa va inspirati unul pe celalat si sa realizati lucruri marete impreuna.

 

 

Photo: Eagle Shaman

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!