Partenerul perfect pentru zodia Scorpion

0

Ai ideile foarte fixate in cap si stii exact ce vrei de la o relatie. Nu trebuie sa lasi pe nimeni sa iti stea in cale, dar trebuie sa stii ca baiatul perfect nu va veni servit pe tava ca tu sa te bucuri de el. Pentru a-l gasi pe cel ales, vei avea nevoie de multa munca si esecuri prin care sa treci. Dar atunci cand il vei intalni, cu siguranta vei sti ca el este cel ales, nu va exista nici un dubiu legat de asta.

Scorpionul este o zodie care nu se joaca atunci cand vine vorba de relatii serioase si stie exact ce isi doreste. Cand incepi sa te vezi cu cineva si iesi la intalniri, nu vrei sa fie ceva ocazional si distractiv. Bine, vrei sa fie distractiv, dar tu esti in cautarea unui tip care sa fie cel ales, sa fie iubirea adevarata si nu vrei sa iti pierzi timpul cu jocuri copilaresti. Nu te intereseaza nimic altceva.

Cand te gandesti la iubitul tau perfect, la barbatul viselor tale, atunci te gandesti la un barbat foarte serios. Vrei ca acesta sa fie barbatul care se aseaza si iti spune: “Uite, stiu ca mie mi-a fost dat sa te intalnesc si nu exista nimeni altcineva inafara de tine alaturi de care as vrea sa fiu.” Vei vrea sa stii intotdeauna ce simte acesta fata de tine si nu vrei sa te alfii niciodata in dubii cu privire la angajamentul sau fata de tine.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: Spiritual Design Astrology

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!